13 συλλήψεις σε ειδικές επιχειρήσεις της Δίωξης Ναρκωτικών σε κέντρο Αθήνας και Δυτική Αττική

Κατά τη διάρκεια ειδικών επιχειρήσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που πραγματοποιήθηκαν από 17 έως 27 Σεπτεμβρίου 2022, στο κέντρο της Αθήνας και τη Δυτική Αττική συνελήφθησαν 13 άτομα, ενώ έγινε προσαγωγή συνολικά 63.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο των Αθηνών και ειδικότερα στις πλατείες Κλαυθμώνος, Βικτώριας και Αγίου Παύλου, στις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου, Σολωμού, Αγίου Κωνσταντίνου, Φυλής, Ιερόθεου, στον Σταθμό Λαρίσης και στην Δυτική Αττική, σε Αχαρνές και ειδικότερα στην 17η στάση Λ. Δημοκρατίας και στην οδό Μόρνου στο Μενίδι, στο Ζεφύρι και στα ‘Ανω Λιόσια.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν συνολικά 418 έλεγχοι ατόμων, ενώ κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 6,7 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη 1,6 γραμμαρίων, 295 ναρκωτικά δισκία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Related posts

Ανοίγει τη Δευτέρα ο δεύτερος κύκλος κινητικότητας για το 2022 στο Δημόσιο

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μετανιωμένος και συντετριμμένος δηλώνει τώρα ο 25χρονος

Στις 21 Δεκεμβρίου η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα