2 Μαΐου 2024
2 Μαΐου 2024

Φρίκη στην Κύπρο: Πώς ο ανήλικος γλίτωσε από τους δολοφόνους των γονιών του

από fimotro

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για το φρικιαστικό έγκλημα στην Κύπρο όπου ένα ζευγάρι σφαγιάστηκε άγρια μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους!

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, τα θύματα φέρουν τραύματα από μαχαίρι. Την ίδια ώρα όπως αναφέρει το politis.com.cy, οι δράστες φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν στην οικία του ζεύγους και δολοφόνησαν με μαχαίρι τους ιδιοκτήτες.

Όπως διευκρίνισε στις δηλώσεις του ο κ. Αγγελίδης, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν τη κυπριακή διάλεκτο. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπήρξε ληστεία.

Πώς γλίτωσε το ανήλικο παιδί
Το ανήλικο παιδί, ηλικίας 14-15 ετών βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα του στυγερού εγκλήματος και σύμφωνα με τις πληροφορίες κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι και να γλιτώσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενημερώθηκαν από ανήλικο παιδί.

Όπως γράφει ο «Φιλελεύθερος», στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες, οι οποίες εστιάζονται εντός του χώρου της κουζίνας και στο πίσω μέρος της αυλής που οδηγεί στην κουζίνα.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, πληροφορίες αναφέρουν πως τα θύματα είναι ένας άντρας ηλικίας 60 ετών, καθηγητής και η σύζυγός του, ηλικίας 59 ετών που εργάζεται στην Κεντρική Τράπεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας είναι καθηγητής στην Αγγλική Σχολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα