5 Μαΐου 2024
5 Μαΐου 2024

Φράγκος Φραγούλης: Δεν είναι καιρός για νέα κόμματα, προέχει το εθνικό συμφέρον

από fimotro

«Δεν είναι καιρός για νέα κόμματα. Τώρα σημασία έχει η προάσπιση του εθνικού συμφέροντος και μόνο»! Η φράση αυτή, όπως τη μεταφέρουν στον «Ε.Τ.» της Κυριακής στενοί συνομιλητές του Φραγκούλη Φράγκου, του απόστρατου που έγινε γνωστός από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, είναι η απάντηση σε σενάρια που ανακινήθηκαν στο παρασκήνιο, που αποδίδονται μάλλον σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και όχι στην πραγματικότητα.

Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι παραμένει «απέναντι» σε καθετί που δεν εξυπηρετεί εθνικούς σκοπούς.
Γεννημένος στην Κομοτηνή το 1951, από οικογένεια προσφύγων της Ανατολικής Θράκης, μεγάλωσε μέσα ένα περιβάλλον με έντονα πατριωτικά και θρησκευτικά αισθήματα, αφού ο πόνος της προσφυγιάς ήταν αποτυπωμένος στα βιώματα της Θρακιώτισσας γιαγιάς, που είχε χάσει τον Σφακιανό άνδρα της στα Τάγματα Εργασίας των Νεότουρκων (αμελέ ταμπουρού).

Ο πατέρας του είχε γεννηθεί το 1914 στη Χαριούπολη, απ’ όπου έφυγε ως πρόσφυγας για την Κομοτηνή το 1923 και στη συνέχεια για ακόμα μία φορά αναγκάστηκε ως πρόσφυγας να καταφύγει στη Θεσσαλονίκη, αφού οι Βούλγαροι το 1941 ρήμαξαν το σπίτι του. Εκεί γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του από το Βόιο Κοζάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα