Τραγωδία στην άσφαλτο για τον 22χρονο Παναγιώτη

από fimotro

Ο Παναγιώτης Μπάλλας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 22 ετών προκαλώντας θρήνο στην Πάτρα για την απώλειά του. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο άτυχος 22χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να καταλήξει σε χαντάκι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας απεγκλώβισαν νεκρό τον 22χρονο από το αυτοκίνητο του.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του οι φίλοι του συγκλονισμένοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τον αναπάντεχο χαμό του. Τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι σπαρακτικά.

Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες, με έναν ακόμη νέο άνθρωπο να χάνει τόσο άδικα από τη ζωή, την ώρα που δεν είχαν στεγνώσει τα δάκρυα για τον απροσδόκητο χαμό του 20χρονου Χρήστου Νταβλούρου στην Περιβόλα. Η πατραϊκή κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τις ανθρωποθυσίες της ασφάλτου, με θύματα νέα παιδιά, γεμάτα όνειρα για τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα