26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Δεν υπάρχει τελικά μήνυση από τον Καμμένο στον Λάμψια!

από fimotro

Διαψεύδεται η μήνυση κατά του διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ! Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter διέψευσε ότι υπέβαλε μήνυση κατά του δημοσιογράφου και της εφημερίδας. Καυτηρίασε μάλιστα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον εκπρόσωπο του Ποταμιού, οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις.

«Είναι μοναδικό!! Η κεκτημένη ταχύτητα να μου κάνουν επίθεση οδηγεί Γεννηματά και Τσιόδρα να βγάζουν ανακοίνωση για μύνηση που δεν έκανα» έγραψε ο Π. Καμμένος.

Νωρίτερα, σε άρθρο που ανέβασαν «Τα Νέα» και το in.gr γίνεται λόγος για «άθλια επίθεση κατά των Νέων» από τον υπ. Αμυνας ο οποίος, όπως αναφέρει «επιχειρεί να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθυνες που έχει για την πώληση στρατιωτικου οπλισμου στη Σαουδικη Αραβία».

Πηγή: Τα Νέα: Ηρθαν να συλλάβουν τον διευθυντή της εφημερίδας -Καμμένος: Δεν έκανα μήνυση | iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα