26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Το μήνυμα της ΕΣΗΕΑ για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου

από fimotro

Η επιδρομή σε βάρος των δικαιωμάτων και των λαϊκών κατακτήσεων, που συνεχίζεται με στόχο τον οριστικό διαμελισμό της ελληνικής κοινωνίας, κάνει τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά επίκαιρο το μήνυμα ότι «Το Πολυτεχνείο ζει», αναφέρει στο μήνυμά της για την επέτειο του Πολυτεχνείου η Ενωση Συντακτών.
Το σύνθημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» είναι η μόνη απάντηση, που αρμόζει και σήμερα στις πολιτικές λιτότητας που έχει επιλέξει να υπηρετεί η κυβέρνηση, αναφέρει.
«Οι δημοσιογράφοι επιμένουν απλήρωτοι, άνεργοι, όσοι ακόμα εργάζονται και συνταξιούχοι, με τσακισμένα δικαιώματα, μαζί με όλη την κοινωνία να δηλώνουν ότι η επετειακή εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί σταθερή αναφορά ενότητας και αγώνα απέναντι σε κάθε επιβουλή, που απειλεί τους δημοκρατικούς θεσμούς, τη λαϊκή κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα», τονίζει και συμπληρώνει: «Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαίωμα του ελληνικού λαού για υπεύθυνη ενημέρωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα