Τελείως γραφικός ο Αντώναρος – Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά, στην αντιπολίτευση αυτός κάνει κριτική!!!

από fimotro

Τα όρια της γραφικότητας τείνει να πλησιάσει ο Ε. Αντώναρος, ο οποίος εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ μέσα από την εκπομπή @12 με την Ηρώ Ράντου στο SBC. «Να κάνει υπέρβαση ο Μητσοτάκης σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα Τσίπρα», όποτε αυτό πραγματοποιηθεί, τόνισε ο κύριος Αντώναρος προκειμένου να διασφαλιστεί η εθνική συνεννόηση. Παράλληλα χαρακτήρισε «αντικαταστατική» την απόφαση διαγραφής του από το κόμμα ενώ χαρακτήρισε λάθος το γεγονός ότι η ΝΔ απευθύνεται μόνο στο δεξιό κοινό. Συνέστησε μάλιστα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να απευθυνθεί στην κεντροδεξιά γιατί τότε μόνο, όπως είπε, θα αποκτήσει την απαραίτητη πλειοψηφία.

Σε ερώτημα για το αν επιδεικνύει η ΝΔ έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως πράγματι αυτό ισχύει, και είναι κάτι που το κάνουν όσοι χαράσσουν πολιτική στη ΝΔ. Παράλληλα τόνισε πως η ΝΔ δεν απευθύνεται στην τρίτη ηλικία με βάση τις παρούσες προγραμματικές της εξαγγελίες αν και, όπως είπε, θα έπρεπε.

Την ίδια ώρα τόνισε πως η επιδοματική πολιτική είναι απαραίτητη και θα πρέπει να συμπληρώνει την όποια αναπτυξιακή στρατηγική, παίρνοντας έτσι σαφείς αποστάσεις από παλιότερη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την οποία είχε ταχθεί κατά της πολιτικής των επιδομάτων και υπέρ της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Σε αυτό μάλιστα το σημείο, τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας διαχειρίζεται καλύτερα τα κοινωνικά ζητήματα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν και, όπως είπε, με σημαντικά ελλείμματα.

Τέλος, σε ερώτημα για το αν βρίσκεται στα σκαριά νέο «καραμανλικό κόμμα», απάντησε πως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι προβληματισμοί, οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων για αυτόν τον σκοπό.

Σ.Σ. Fimotro: Τι Καραμανλικό κόμμα με τον Καραμανλή εντός της ΝΔ να γίνει; Υπάρχει περίπτωση κανένας άλλος να εκπροσωπήσει τον Καραμανλισμό καλύτερα από τον Καραμανλή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα