26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Τα αίσχη του Σαββίδη διέκοψαν επ’ αόριστον το πρωτάθλημα!

από fimotro

Τη διάλυση του ποδοσφαίρου έφερε η απαράδεκτη συμπεριφορά του Σαββίδη χθες το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την απόφαση της Κυβέρνησης για διακοπή της Super League επ’ αόριστον όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο Γ. Βασιλιάδης αποκάλυψε πως όλοι είναι σοκαρισμένοι με την συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε εξυγίανση τις επόμενες εβδομάδες. Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με την ΟΥΕΦΑ.

Μάλιστα τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και σχετική δήλωση από τον Γιώργο Βασιλειάδη που θα αναφέρεται σε περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφαση αλλά και το για ποιους λόγους ακριβώς πάρθηκε αυτή. Να θυμίσουμε ότι αν υπάρξει διακοπή της προσεχούς αγωνιστικής τότε ουσιαστικά θα υπάρχει διακοπή είκοσι ημερών αφού ούτως η άλλως το πρωτάθλημα διακόπτεται για τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδος. Σ’ αυτές τις είκοσι ημέρες σίγουρα οι επικεφαλής της ΠΔΕ, ο Γιώργος Βασιλειάδης και τα αρμόδια στελέχη της UEFA θα έχουν πολλά να σκεφτούν και να αποφασίσουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα