Συνελήφθησαν τρεις 17χρονοι για εμπρησμούς σε κάδους απορριμάτων

από fimotro

Εμπρησμούς κάδων απορριμμάτων στο Αγρίνιο είχαν διαπράξει τις τελευταίες 20 ημέρες στο Αγρίνιο τρεις ανήλικοι, όλοι ηλικίας 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Επίσης, για την ίδια υπόθεση αναζητούνται από την Αστυνομία τρεις ακόμη ανήλικοι, ηλικίας 17, 16 και 15 ετών αντίστοιχα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες τα ξημερώματα οι τρεις 17χρονοι συλληφθέντες μαζί με έναν ακόμα συνομήλικό τους έβαλαν φωτιά σε δυο κάδους απορριμμάτων. Όμως, έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις 17χρονους. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο των ερευνών για τους εμπρησμούς κάδων που είχαν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό εξακριβώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι οι τρεις συλληφθέντες μαζί με τους άλλους τρεις που αναζητούνται, ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει τις τελευταίες 20 ημέρες στο Αγρίνιο, ακόμα δέκα εμπρησμούς δημοτικών κάδων απορριμμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα