26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Συνεδρίαση Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ – Ξεκαθαρίζει τη θέση της για το Σκοπιανό

από fimotro

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Πολιτική Επιτροπή καθώς ο κ. Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί διεξοδικά για το Σκοπιανό και θα δώσει την επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα, με βάση και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα στο συλλαλητήριο έδωσαν το «παρών» βουλευτές της ΝΔ, καθώς η κομματική γραμμή ήταν ότι, κατά συνείδηση, όποιος βουλευτής το επιθυμούσε μπορούσε να πάει.

 Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς τους γύρω από την υπόθεση, και θα κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα για μυστική διπλωματία και για καταστροφικούς χειρισμούς.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα ξεκαθαρίσει πως όσο η κυβέρνηση επιμένει να πορεύεται με γνώμονα τη μυστική διπλωματία, τόσο απομακρύνεται ο ορίζοντας συνεννόησης. Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης θα επαναλάβει τη διαφορετική άποψη που εκφράζει η πλευρά των ΑΝΕΛ, επιμένοντας πως η κυβέρνηση δεν πηγαίνει στη διαπραγμάτευση με ενιαία θέση.

Κλείνοντας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να κάνει αναφορές στην οικονομία και στις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα