26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Στόχος της νέας CEO ο μετασχηματισμός της Credicom σε τράπεζα εξειδικευμένη στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων

από fimotro

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Credicom αναλαμβάνει η Αναστασία Σακελλαρίου, πρώην επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και στέλεχος με μακρά εμπειρία στον τραπεζικό τομέα στο εξωτερικό. Όπως έχει αποδειχτεί και από τον καιρό της θητείας της στο ΤΧΣ, έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις με όλο το χρηματοοικονομικό κόσμο της Wall Street και του City και χαίρει μεγάλης εκτίμησης και υποστήριξης.
Καλά πληροφορημένες πηγές κοντά στην Atlaς Merchant Capital, ενός επενδυτικού σχήματος που επικεντρώνεται σε μακροχρόνιες επενδύσεις στο χρηματοοικονομικό τομέα, επιβεβαιώνουν ότι είναι προσωπικό στοίχημα και στρατηγική επιλογή του ίδιου του Bob Diamond (φωτό) να ολοκληρωθεί η αύξηση κεφαλαίου με στόχο το μετασχηματισμό της Credicom σε τράπεζα εξειδικευμένη στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο εγχείρημα που θα βοηθήσει τις βιώσιμες ελληνικές επιχειρήσεις να συμβάλουν στην ανάκαμψη της οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα