26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Στο Διδυμότειχο ο Καραμανλής

από fimotro

Το Διδυμότειχο επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που βρίσκεται στον Έβρο. Την Κυριακή θα είναι στην Ροδόπη και την Κυριακή στην Ξάνθη, πραγματοποιώντας περιοδεία στην Θράκη, η οποία όμως έχει ιδιωτικό χαρακτήρα όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του.
Όπως μεταδίδει το evros-news.gr, ο κ.Καραμανλής βρέθηκε στο Διδυμότειχο συνοδευόμενος από τον βουλευτή της Ν.Δ Αναστάσιο Δημοσχάκη και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη, ενώ παρόντες ήταν και ο Περιφρειακός σύμβουλος Κώστας Βενετίδης με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πυθίου Χάρη Θεοχαρίδη.

Ο πρώην Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το χωριό Ισαάκιο απ’ όπου κατάγεται ο κ.Δημοσχάκης, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πύθιο για να δει από κοντά την σιδηροδρομική γέφυρα που συνδέει Ελλάδα με Τουρκία, τον γαλλικό σταθμό του ΟΣΕ και τον Πύργο του χωριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα