26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Στη σέντρα έβγαλε τον Κυριάκο ο Μεϊμαράκης!

από fimotro

Nea DimokratiaΑπίστευτα σκληρή εσωκομματική κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το «όχι» που αποφάσισε να πει στο σύνολο των νέων μέτρων, άσκησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ  χαρακτήρισε «τζάμπα μαγκιά» τη στάση του κόμματος και προσωπικά του Κ. Μητσοτάκη ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για νέα, σοβαρότερη αυτή τη φορά, εσωστρέφεια στη Νέα Δημοκρατία.
Ερωτηθείς σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το «όχι» της ΝΔ που προανήγγειλε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Β. Μεϊμαράκης σχολίασε πως πρόκειται για στάση εκ του ασφαλούς με δεδομένο ότι η συμπολίτευση διαθέτει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Ο Β. Μεϊμαράκης υπενθύμισε, μάλιστα, ότι όταν ήταν εκείνος πρόεδρος της ΝΔ το κρίσιμο Σεπτέμβρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε πλειοψηφία και υπήρχε κίνδυνος Grexit σε περίπτωση που δεν έλεγε «ναι» στη συμφωνία.
«Τώρα είναι τζάμπα-μαγκιά να λες όχι», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η στάση του έχει δικαιωθεί.
Ο Β. Μεϊμαράκης πήρε, όμως, αποστάσεις και από τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη κατά κάθε συνομιλίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε στην εθνική συνεννόηση.
Μάλιστα, ο Β. Μεϊμαράκης επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν αποδέχτηκε την πρότασή του για συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.

Σ.Σ. Fimotro: Είναι προφανές ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το τάιμινγκ της επίθεσης του Μεϊμαράκη στον Μητσοτάκη. Εάν συνυπολογιστεί και η σιωπή του Καραμανλή που δεν λέει ούτε μια υποστηρικτή κουβέντα για τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ τότε πράγματι κάτι σοβαρό συμβαίνει στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα