26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Στα χνάρια του Παναγόπουλου και ο κύριος… Συν-Ταγματάρχης;

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Στις 22 Νοεμβρίου, την προσεχή Τρίτη, επαναλαμβάνεται η αναβληθείσα δίκη Πανογόπουλου πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβουλου της ΕΡΤ, μετά από πολλές αναβολές. Μαζί του στο εδώλιο θα καθίσουν και μέλη της διοίκησης της ΕΡΤ για οικονομικές ατασθαλίες και άλλου είδους αδικήματα κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ραδιομέγαρο.

Οι αποκαλύψεις που κάναμε τότε, στον έντυπο Τύπο μας γέμισαν εξώδικα, διαψεύσεις και δικαστήρια. Στ΄αχνάρια του πρώην διευθύνοντος συμβούλου βαδίζει και ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος Συν-Ταγματάρχης Χαράλαμπος. Εμείς δεν ευχόμαστε να έχει την ίδια τύχη, αλλά έτσι όπως βαδίζει, δεν αποκλείεται να πάρει και άλλους στο λαιμό του. Προσωπικά, δεν θα σχολιάσω γιατί δίνει εκπομπές. Καλά κάνει και τις δίνει.

Η ΕΡΤ χρειάζεται τις εκπομπές για να γίνει ανταγωνιστική. Το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο δίνονται και σε ποιους δίνονται(και μην μιλάμε για επιτροπές έγκρισης κλπ)παράλληλα με το μεικτό κοστολόγιο για να τρώνε κάποιοι από παράθυρα και φεγγίτες που μπαίνουν και όχι από τον κεντρική είσοδο.

Αφορμή πήρα να γράψω δυο λόγια για τα όσα καταμαρτυρεί με ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή και τον αρμόδιο υπουργό ψηφιακής πολιτικής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για την ΕΡΤ. Ο Λάμπης Συν-Ταγματάρχης, μετά την αποπομπή του Σταύρου Καπάκου και την κάλυψη που του παρέχει ο τσάρος των ΜΜΕ Νίκος Παππάς έγινε ο απόλυτος ηγεμόνας!!! Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση Ρουσσόπουλου που κάλυπτε τον Χ. Παναγόπουλο, όταν ο Τύπος δημοσίευε καθημερινά σκάνδαλα.

Σήμερα στο ΔΣ της ΕΡΤ και τις διάφορες επιτροπές, κυριαρχούν πρόσωπα της απολύτου επιρροής του Συν-Ταγματάρχη, ενώ υπάρχουν και «γιουσουφάκια» που καλύπτουν έκτακτες ανάγκες. Το προϊόν που παράγει και εκπέμπει το ραδιομέγαρο είναι χειρότερο από την δεκαετία του ΄80.

Η θεαματικότητα είναι στα χαμηλότερα επίπεδα ενός περιφερειακού τοπικού καναλιού. Αν πιστεύει ο κ. Συν-Ταγματάρχης ότι με αυτές τις εκπομπές από το παράθυρο θα ανεβάσει το επίπεδο είναι δικό του θέμα και όχι των τηλεθεατών. Τον αν πληρώνεται ο κ. Ταλαμάγκας η ο κ. Χαρίτος ελάχιστα ενδιαφέρει τον τηλεθεατή. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι το περιεχόμενο. Και αυτό είναι που δεν ανταποκρίνεται σε «Αίθουσα σύνταξης» «Focus» «Επωνύμως» σε άλλες εκπομπές και προγράμματα που πληρώνει ο ελληνικός λαός.

2.300 χιλιάδες εργαζόμενους περίπου της ΕΡΤ κ. Συν-Ταγματάρχα τους έχετε αγνοήσει και επιτρέπετε σε πρόσωπα που εσείς επιλέγετε να μπαίνουν από παράθυρα με «μεικτές» η άλλες περιπολίες ανθρώπων που εκτελούν τις εντολές σας. Προσέχετε όμως, γιατί… ο καιρός έχει γυρίσματα! Άντε για!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα