26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

“Σκληρό ροκ” Γεννηματά – Μαξίμου πριν τη συνάντηση με Τσίπρα

από fimotro

Στα…μαχαίρια πριν καν συναντηθούν με αφορμή το Σκοπιανό κυβέρνηση και Γεννηματά .

Μετά τη διαρροή της Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με το περιεχόμενο της σημερινής τους τηλεφωνικής  συνομιλίας Τσίπρα – Φώφης και για τα περί αιτήματος για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών,το Μαξίμου αντέδρασε

Όπως αναφέρει κυβερνητικός αξιωματούχος: «Η κα Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον Πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση. Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε.»

Αμεση πάντως ήταν η απάντηση από το περιβάλλον της κυρίας Γεννηματά. «Δυστυχώς για τον κ.Τσίπρα το ποιος λέει ψέματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, στην επικοινωνία που είχαν ο κ.Τσίπρας με την κυρία Γεννηματά, πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός τής απάντησε «θα το δούμε εν ευθέτω χρόνω».

Από την πλευρά της, η κυρία Γεννηματά υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εξασφαλίσει συναίνεση ούτε καν μέσα στην κυβέρνησή του. «Θεωρούμε ότι ακολουθεί μυστική διπλωματία και με όσα κάνει διχάζει τους Ελληνες. Θα πάμε στις 12:30».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα