26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί με ένα νεκρό στο Ιρανικό κοινοβούλιο

από fimotro

Πυροβολισμοί έπεσαν σήμερα το πρωί το Ιρανικό κοινοβούλιο, όπως μεταδίδουν δύο πρακτορεία ειδήσεων της χώρας, το Fars και το Mehr. Από την επίθεση στο κοινοβούλιο έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός ενώ τραυματίστηκαν δύο πολίτες ενώ στο μαυσωλείο οι πληροφορίες μιλούν για άλλους δύο τραυματίες.

Για την ώρα είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των δραστών, καθώς το πρακτορείο Fars μιλά για έναν δράστη και το Tasmin για τρεις άνδρες οπλισμένους με καλάσνικοφ και πιστόλι.

«Ένας άντρας εισέβαλε στο ιρανικό κοινοβούλιο και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών. Από τα πυρά του τραυματίστηκε θανάσιμα ένας αστυνομικός και δύο πολίτες που είχαν πάει να επισκεφθούν βουλευτές των περιφερειών τους» μετέδωσε χαρακτηριστικά το Fars. Κατά την ίδια πηγή, που επικαλείται πληροφορίες από βουλευτές, ο δράστης έχει συλληφθεί.

Ωστόσο το Tasmin αναφέρει ότι η κατάσταση δεν έχει εξομαλυνθεί και οι τρεις δράστες παραμένουν στο χώρο του κοινοβουλίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα