26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Πέθανε στα 61 του ο ηθοποιός Μπιλ Πάξτον

από fimotro

Ο Μπιλ Πάξτον, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το «Twister», το «Apollo 13» και η ταινία «Τιτανικός», πέθανε το Σάββατο, σε ηλικία 61 ετών, από επιπλοκές χειρουργικής επέμβασης.
Ο Πάξτον πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο με μικρούς ρόλους τη δεκαετία του 1970, για να εξελιχθεί στη συνέχεια σε ένα μεγάλο ηθοποιό με σημαντική παρουσία σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές όπως ήταν οι ταινίες «The Terminator», «Weird Science», «Aliens», «Apollo 13», «Twister» και «Τιτανικός».
Αξιοσημείωτη ήταν η καριέρα του και στην τηλεόραση. Είχε μάλιστα είχε βραβευτεί με Emmy για το ρόλο του στο Hatfields and McCoys, ενώ τελευταία του συμμετοχή ήταν στη σειρά του CBS «Training Day».
Στην τελευταία ταινία του, την ταινία «The Circle», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου, παίζει μαζί με την Εμμα Γουάτσον και τον Τομ Χανκς.
Παράλληλα, ο Πάξτον αφήνει πίσω του και σκηνοθετικό έργο.
Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα