26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Ο Δ. Καμμένος εξηγεί ποιά μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για να κλείσει η αξιολόγηση

από fimotro

Τα όσα τους είπαν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος- Έφη Αχτσιόγλου για τα νέα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για να κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές αποκάλυψε ο βουλευτής των Δημήτρης Καμμένος ΑΝΕΛ με σημερινές του δηλώσεις.

Κατά την χθεσινή ενημέρωση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ-ΕΛ από τους δυο υπουργούς, ειπώθηκαν μέτρα και αντίμετρα που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για να κλείσει η αξιολόγηση.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ επισήμανε πως:«Έχει συμφωνηθεί η διατήρηση των πλεονασμάτων στο ύψος του 3,5% για τρία έτη μετά το 2018»

Ο Δημήτρης Καμμένος σημείωσε ότι τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2019, έκανε λόγο για μείωση του αφορολόγητου κοντά στις 6.000 ευρώ και περικοπή των συντάξεων με το βάρος να πέφτει πρώτα στους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ, στη συνέχεια του δημοσίου και μετά σε αυτούς του ΙΚΑ.

Υποστήριξε ωστόσο πως δεν υπάρχει κανένα νέο μνημόνιο, καθώς, όπως είπε, δεν υπάρχει νέα δανειακή σύμβαση.

Για τη ΔΕΗ είπε ότι συμφωνεί με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλτέτη στο κομμάτι που αφορά στη συμμετοχή του δημοσίου στην επιχείρηση, ενώ έκανε γνωστό ότι έχει ζητήσει συνάντηση για να ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα