26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Ξυλοδαρμός γιατρού από συγγενείς ασθενούς στο νοσοκομείο Πύργου

από fimotro

Ένα ακόμη περιστατικό ξυλοδαρμού γιατρού από συνοδούς ασθενούς βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στον Πύργο.
Το περιστατικό συνέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Πύργου, όπως αναφέρει το patrisnews, όταν οι δύο συνοδοί ενός ασθενή, θύμα τροχαίου, που εξεταζόταν από τον γιατρό της νευροχειρουργικής κλινικής απαίτησαν να ενημερωθούν για την υγεία του και εκείνος τους ζήτησε να αποχωρήσουν, ώστε να κάνει τη δουλειά του.
Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο συνοδοί επιτέθηκαν στον γιατρό γρονθοκοπώντας τον άγρια, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σοβαρή κάκωση στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο.
Νοσηλευτές και γιατροί επενέβησαν καταφέρνοντας να αποφευχθούν τα χειρότερα, οι δύο φερόμενοι ως δράστες όμως τράπηκαν σε φυγή, προτού φτάσει στο νοσοκομείο η αστυνομία.
Ο γιατρός, παρότι τραυματισμένος, αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους συναδέλφους του, ολοκλήρωσε την εξέταση του ασθενή και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, όπου υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα