26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα του πατέρα της εφοριακού: Ο δολοφόνος λέει την αλήθεια

από fimotro

Ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης, πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, είπε ότι ο καθ’ ομολογία του δολοφόνος της εφοριακού «λέει την αλήθεια. Μου είχε πει η κόρη μου ότι την απειλούσαν. Έπρεπε το παιδί να έχει φύλαξη όλο το 24ώρο και δεν είχε τίποτα/ Της είχε πει να τα παρατήσει όλα και να φύγει».

«Πιστεύω ότι η υπηρεσία της πάει να τα κουκουλώσει, προσπαθούν να τα σκεπάσουν», είπε ο Κ. Ζέμπερης, ισχυριζόμενος ότι θεωρεί πως η κόρη του είχε αναφέρει στην υπηρεσία της ότι είχε προβλήματα, όπως είχε κάνει και σε εκείνον, αναφέροντας ότι «από τον υπολογιστή της, έχουν χαθεί ονόματα, από υποθέσεις που χειριζόταν το παιδί μου», σημειώνοντας ότι «δεν είχε υποθέσεις που αφορούν κουλουτζήδες, αλλά σημαντικές υποθέσεις».

Όπως είπε, «ο άνθρωπος αυτός ήθελε την κόρη μου νεκρή, γι΄ αυτό την χτύπησε με μανία», ενώ ερωτηθείς σχετικά από τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε ότι ο καθ΄ ομολογία του δολοφόνος «μίλησε τώρα, διότι δεν του έδωσαν τα υπόλοιπα λεφτά που του είχαν υποσχεθεί».

«Δεν θα αφήσω πέτρα για πέτρα, θα ψάξω και θα βρω τους δολοφόνους του παιδιού μου, εκτός κι αν προλάβουν αυτοί να με σκοτώσουν», είπε ο πατέρας της εφοριακού.

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα