30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Ντροπή – Μόλις 1.100 ευρώ μισθό έπαιρνε ο ήρωας πιλότος…

από fimotro

Η Πολεμική Αεροπορία και η Ελλάδα θρηνεί για τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο που έπεσε πάνω στο καθήκον. Αυτή την στιγμή οποιαδήποτε συζήτηση για λεφτά είναι ανώφελη καθώς ο θρήνος για έναν νέο άνθρωπο που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή επισκιάζει τα πάντα. Αυτό όμως που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι άμεσα θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής των ανθρώπων που προστατεύουν την πατρίδα μας και καθημερινά παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα. Με 1180 ευρώ αμείβονταν ο Μπαλταδώρος για να φυλάει το Αιγαίο και καθημερινά να έρχεται αντιμέτωπος με το δυστύχημα που τελικά δεν το απέφυγε. Και για να πάμε και πιο κάτω σύμφωνα με τον εργατολόγο, νομικό και πρώην γ.γ. Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Ρωμανιά, η χήρα του αδικοχαμένου Γιώργου Μπαλταδώρου, αναμένεται να πάρει σύνταξη περίπου 400 ευρώ!

Πόσα χρήματα θα πάρει ως σύνταξη χηρείας η σύζυγος του αδικοχαμένου σμηναγού

Εν τω μεταξύ σύνταξη χηρείας που δεν θα ξεπερνά τα 400 ευρώ θα λάβει η χήρα του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου που έπεσε στο βωμό του καθήκοντος. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο εργατολόγος, νομικός και πρώην γ.γ. Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Ρωμανιάς, «υπάρχει εξαίρεση σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η εξαίρεση παρέχει εντελώς ανεπαρκής προστασία διότι αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο μισθός αυτού του ανθρώπου που αμυνόταν για την πατρίδα του ήταν 1.180 ευρώ , σημαίνει ότι η γυναίκα του θα πάρει σύνταξη περίπου 400 ευρώ». «Θα πρέπει να υπάρξει ειδική νομοθετική ρύθμιση, βελτίωση της κατάστασης , η γυναίκα του να πάρει πολλά περισσότερα, αν θέλει και δουλειά να της δώσεις δουλειά και να παρακολουθείται η εξέλιξη των παιδιών» είπε ο κ. Ρωμανιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα