26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

“Να τον εκφοβίσουν ήθελαν και όχι να τον σκοτώσουν”!!!

από fimotro

Όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου εξετάζει η ΕΛΑΣ, μετά όμως την ιατροδικαστική εξέταση από την οποία προκύπτει ότι ο γνωστός ποινικολόγος πυροβολήθηκε μόνο μια φορά, πηγές της ΕΛΑΣ εκτιμούσαν ότι “πολύ δύσκολα κάποιος που εκτελεί συμβόλαιο για δολοφονία να πυροβολεί μόνο μια αφορά”. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώσουν αλλά να τον εκφοβίσουν για κάποια υπόθεση που αφορά τον ηθικό αυτουργό!!!Δεν είναι καθόλου βέβαιο λοιπόν σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ να τον σκοτώσουν! “Κανένας εκτελεστής δεν εκτελεί συμβόλαιο δολοφονίας με μια μόνο σφαίρα που δεν τον πέτυχε στο κεφάλι αλλά στο σώμα”. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό, έλεγαν οι ίδιες πηγές. Έτσι εξηγείται λοιπόν η μόνο μια σφαίρα και μάλιστα στο σώμα και όχι το κεφάλι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, δεν είχε ενημερώσει κανέναν για το ποιούς θα έβλεπε στο ραντεβού αυτό και απλά είχε πει στον συνεργάτη του: «Θα έρθουν δυο άτομα».
Οι δολοφόνοι του έφτασαν στο γραφείο για να του μεταφέρουν «το μήνυμα». Τι πήγε όμως στραβά; Κάποια λανθασμένη κίνηση; Κάτι που είπε; Κάποιο λάθος των ίδιων των εκτελεστών; Αυτό το συμπέρασμα για τους αστυνομικούς προκύπτει από το γεγονός ότι τον πυροβόλησαν μόνο μια φορά αλλά αυτή αποδείχθηκε μοιραία.

Τα νέα στοιχεία από την αστυνομία αναφέρουν ότι το ραντεβού που είχε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος το βράδυ της Πέμπτης (12.10.2017) δεν «κλείστηκε» όπως συνηθίζεται. Δεν έγινε τηλεφώνημα στη γραμματεία της εταιρίας του. Εκείνοι που ζήτησαν να δουν τον γνωστό δικηγόρο, φαίνεται πως επικοινώνησαν απευθείας με τον ίδιο.

Λίγο αφού έκλεισε το τελευταίο ραντεβού της ζωής του, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, τηλεφώνησε στη γυναίκα του. «Θα αργήσω λίγο το βράδυ, γιατί του ζήτησαν ραντεβού δυο νέοι πελάτες», είπε στη σύζυγό του. Ήταν περίπου 19:00 το απόγευμα όταν οι δυο άνδρες έφτασαν στα γραφεία της δικηγορικής εταιρίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οδό Ασκληπιού 154. Συνάντησαν τον ίδιο τον Ζαφειρόπουλο κι έναν 32χρονο νεαρό δικηγόρο, που εργάζεται στην εταιρία ως ασκούμενος. Αφού για λίγα λεπτά συζήτησαν «περί ανέμων και υδάτων», ζητήθηκε από τους «πελάτες» να μπουν στην ουσία της υπόθεσής τους. Τότε, εκείνοι ζήτησαν να μιλήσουν κατ’ ιδίαν με τον 52χρονο ποινικολόγο. Ο Μ. Ζαφειρόπουλος, είπε στον 32χρονο συνεργάτη του να αποχωρήσει για να συζητήσει μαζί τους. Ο νεαρός δικηγόρος αποχώρησε. Όταν επέστρεψε, βρήκε τον εργοδότη του, νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Όποια πάντως και αν είναι η εξέλιξη της υπόθεσης σύντομα η ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα