Να μην πτοηθούν από τις επιθέσεις, καλεί τους πολίτες ο Μίκης…

από fimotro

Τις χειρότερες εντυπώσεις στην κοινωνία άφησε η επίθεση με μπογιές στο σπίτι του μεγαλύτερου Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Ο Μίκης Θεοδωράκης έδωσε τη δική του απάντηση μετά την επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης είπε πως είναι «ήρεμος και έτοιμος». Ο Μίκης Θεοδωράκης ανάρτησε την απάντησή του σε δημοσιογράφο μετά το περιστατικό στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ερωτηθείς για το μήνυμά του προς τον κόσμο, ο ίδιος απάντησε: «Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο του σπιτιού, ενώ έγραψαν στον τοίχο απειλητικό μήνυμα το οποίο έγραφε: «Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της πλατείας Συντάγματος».

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα και ο αριθμός των δραστών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι καλά και την Κυριακή αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Σύνταγμα για τις διαπραγματεύσεις που αφορούν την ονομασία των Σκοπίων.

Μετά την επίθεση ο Μίκης Θεοδωράκης είπε πως είναι «ήρεμος και έτοιμος» ενώ κάλεσε τον κόσμο να μην πτοηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα