26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Νέο βίντεο φρίκης από τον βασανισμό παιδιού στη Σούδα

από fimotro

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον βασανισμό του μικρού παιδιού στον καταυλισμό προσφύγων στη Σούδα της Χίου έρχεται στο φως, χωρίς να είναι γνωστό, όμως, πότε έχει καταγραφεί αυτός ο βασανισμός.
Το παιδί είναι ξαπλωμένο και δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο δράστης, πιθανότητα ο ίδιος που το βασανίζει και στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τρίτης (13.12.2016), δεν σταματά παρά τα κλάματα και τις εκκλήσεις του παιδιού. Και αυτή τη φορά, όλα γίνονται παρουσία τουλάχιστον ενός ακόμη προσώπου που, όπως και ο δράστης, δεν εμφανίζεται στο βίντεο.
Το προηγούμενο βίντεο έδειχνε το παιδί στην ντουζιέρα του καταυλισμού να πέφτει ξανά θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Ο δράστης είτε τραβά με βιαιότητα το παιδί, είτε το χτυπάει με δύναμη στο πρόσωπο και στα πόδια με αποτέλεσμα το παιδί να πέφτει συνέχεια στα πλακάκια. Παρά τα κλάματα του παιδιού ο δράστης συνεχίζει για αρκετή ώρα να το βασανίζει μέχρι τη στιγμή που παρεμβαίνει τρίτο άτομο και του ζητά να σταματήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα