26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Νέο βίντεο από τη τραγωδία στη Θήβα-Πήραν γενετικό υλικό για να δούν εάν ο οδηγός είχε πιει αλκοόλ

από fimotro

Στη λήψη γενετικού υλικού από τους επιβαίνοντες της Porsche, προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση τους, καθώς και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο οδηγός του οχήματος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ .

Παράλληλα, αύριο Τρίτη πρόκειται να γνωστοποιηθεί αν ο 24χρονος οδηγός και γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει το νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητα. Πρόκειται για το δεύτερο βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο τραβηχτεί από το αντίθετο ρεύμα και δείχνει τις τραγικές στιγμές του τροχαίου. Ταυτόχρονα οι λεπτομέρειες του φρικτού τροχαίου, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Θήβας, συγκλονίζουν όταν η Porsche στην οποία επέβαινε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους μια 33χρονη μητέρα με το τρίχρονο παιδί της που επέβαιναν στο σταθμευμένο όχημα, καθώς και οι δύο επιβαίνοντες της Porsche, ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, και ο στενός στενός φίλος και συνεργάτης του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Από την πλευρά του, ο οδηγός του σταθμευμένου αυτοκινήτου, σύζυγος της 33χρονης και πατέρας του μωρού, ο οποίος είχε κατέβει από το όχημα και είχε μπει στην τουαλέτα, αν και προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένειά του, τελικά δεν κατάφερε να τους σώσει.

Στο πρώτο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας φαίνεται η Porsche να καρφώνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, που βρίσκεται στον παράδρομο. Τα δύο αυτοκίνητα τυλίγονται στις φλόγες και μετατρέπονται σε μια πύρινη μπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα