26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Νέα Δημοκρατία για ΕΚΑΒ: Η κυβέρνηση έχει μόνο το ρόλο του θεατή

από fimotro

«Μορφή χιονοστοιβάδας παίρνουν πλέον τα προβλήματα στο χώρο της δημόσιας υγείας με ευθύνη της δήθεν κοινωνικά ευαίσθητης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», υποστηρίζει ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

«Σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ η επιχειρησιακή κατάσταση του ΕΚΑΒ βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, ειδικά στις περιοχές που ξέσπασαν οι καταστροφικές πυρκαγιές. Σε πολλές περιοχές μάλιστα ο στόλος του ΕΚΑΒ είναι στη συντριπτική του πλειοψηφία ακινητοποιημένος.

Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία: Σε όλο τον νομό Αττικής το τετραήμερο του Δεκαπενταύγουστου επιχειρούσαν 45 – 48 ασθενοφόρα πρωί – απόγευμα και μόλις 25 – 27 τη νύχτα, ενώ 60 οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα με βλάβες.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί τα σοβαρά προβλήματα που απαιτούν λύση εδώ και τώρα. Οι πολίτες πλέον αντιλαμβάνονται ότι η Κυβέρνηση έχει μόνο το ρόλο του θεατή!», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα