26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Με πολιτική εντολή ο Σαββίδης προσπαθεί να μπλοκάρει την εξαγορά από τον Μαρινάκη του ΔΟΛ!

από fimotro

Περίεργη παρέμβαση, προφανώς με υψηλή πολιτική στήριξη, κατά της ανακήρυξης του πλειοδότη για τον απόκτηση του ΔΟΛ της εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη προχώρησε η εταιρεία Dimera συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Η παρέμβαση κοινοποιήθηκε ενόψει της εκδίκασης της ανακήρυξης της εταιρείας Alter Ego ως πλειοδότη της περιουσίας του ΔΟΛ, που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρέμβαση υποστηρίζεται ότι κακώς οι μετοχές του Mega μπήκαν σε πλειστηριασμό αφού οι τράπεζες μπορούσαν να τις αποκτήσουν και χωρίς όλη αυτή τη διαδικασία σύμφωνα με το νόμο 3301/2004 περί χρηματοοικονομικής ασφάλειας.

Σ.Σ. Fimotro: Το περίεργο είναι πως μπορεί να μπλοκάρει τη διαδικασία ο Σαββίδης, όταν στον διαγωνισμό έδωσε περίπου τα μισά σε σχέση με τον Μαρινάκη και την άλλη εταιρεία πιυ διαγωνίστηκαν για την εξαγορά του ΔΟΛ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα