26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Με οξείς τόνους η απάντηση Μαξίμου στη ΝΔ για τα περί διαπλοκής Τσίπρα

από fimotro

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ  με αφορμή την ανακοίνωση της και τις κατηγορίες περί “διαπλοκής” σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα.Το Μαξίμου σχολιάζει πως “αν δεν είχαν καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα θα ήταν απλά γελοίοι. Δεν είναι όμως. Είναι επικίνδυνοι…”, σχολίασε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για τη Νέα Δημοκρατία,

“Μετά από μια εβδομάδα εκκωφαντικής σιωπής για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, το κόμμα της Novartis επιτέλους μίλησε”, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και συνεχίζει:

“Όχι δεν έδωσε, φυσικά, εξηγήσεις. Τι να πει άλλωστε;

Ούτε βέβαια ο κ. Μητσοτάκης αποδοκίμασε τον πρωθυπουργό της Novartis κ. Σαμαρά, ούτε απέπεμψε τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη, που νομοθετούσε κατ’ εντολήν Φρουζή.

Τι είπε ;

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε…

Ανακάλυψε τον υπεύθυνο της διαπλοκής και της χρεοκοπίας στον τόπο. Ούτε Siemens ούτε θαλασσοδάνεια, ούτε Novartis, αλλά Ιβάν Σαββίδης… Τον οποίο, όμως, οι δικές τους κυβερνήσεις ανακήρυξαν σε εθνικό ευεργέτη.

Αν δεν είχαν καταστρέψει μια ολόκληρη χώρα θα ήταν απλά γελοίοι. Δεν είναι όμως. Είναι επικίνδυνοι…”

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ σε ανακοίνωσή της νωρίτερα σημείωνε πως «μετά τις αποκαλύψεις στον Τύπο το τελευταίο διήμερο, ο κ. Τσίπρας μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του “μετρ της διαπλοκής”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα