26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Μαρτυρία για την 23χρονη που αυτοκτόνησε αποκαλύπτει ότι δεν ήταν τελικά σατανίστρια!

από fimotro

«Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να έχουν κλείσει την υπόθεση! Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε, είμαι συγκλονισμένος. Εύχομαι μόνο να βρήκε τη γαλήνη», λέει στην εφημερίδα «Εθνος», ο Ντάνιελ Ζέκοβ, στενός φίλος της 23χρονης, διαψεύδοντας κάθε εικασία περί εμπλοκής της με τον σατανισμό.

Η Λίλια Μποτούσεβα, βουλγαρικής καταγωγής και ο γερμανός φίλος της βρέθηκαν νεκροί, στην Κεφαλονιά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Φοβόμουν ότι την είχαν απαγάγει μέλη της μαφίας οργάνων, δεν μπορώ να πιστέψω πώς έφυγε. Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον σατανισμό. Ούτε ναρκωτικά έκανε ούτε είχε περίεργες συμπεριφορές. Ήταν ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπούσε τη μουσική και τη μέταλ κουλτούρα. Το γκόθικ στυλ και μερικές πεντάλφες δεν σημαίνουν ότι κάποιος λατρεύει τον σατανά. Δεν ήταν ούτε χαζή ούτε ένα κοριτσάκι που δεν σκεπτόταν. Τουναντίον. Το μόνο που ξέρω ήταν ότι ήταν μάλλον άθεη και αντιμετώπιζε κριτικά τη ζωή», προσθέτει ο φίλος της.

«Ειχε σίγουρα πολύ περισσότερο βάθος από πολλούς άλλους που μιλούν για εκείνη σαν να τη γνώριζαν. Η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια ακόμη και τον πιο σοφό άνθρωπο. Τελευταία φορά την είδα λίγο καιρό προτού εξαφανιστεί. Δεν έδειχνε να την προβληματίζει κάτι, ούτε είχε άσχημες σχέσεις με την οικογένειά της», επισημαίνει.

Ο ίδιος μαζί με την υπόλοιπη παρέα την έβλεπαν πάντοτε όταν επέστρεφε στη χώρα της από τη Γερμανία όπου σπούδαζε και ποτέ δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό, ούτε γνώριζαν για τον 30χρονο Γερμανό φίλο της.

«Η Αστυνομία θα πρέπει να ψάξει να δει τι άνθρωπος ήταν κι εκείνος. Εμείς δεν ξέραμε, ούτε είχαμε ακούσει κάτι γι’ αυτόν. Εύχομαι η Λίλια να μην πόνεσε, να έφυγε χωρίς φόβο και η ψυχή της να αναπαυθεί», καταλήγει ο Ζέκοβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα