26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Μέχρι και τώρα μεγάλες ουρές στις τράπεζες για ΕΚΑΣ και έκτακτο βοήθημα

από fimotro

Μεγάλη κίνηση από την προσέλευση των συνταξιούχων που πηγαίνουν στις τράπεζες προκειμένου να λάβουν το ΕΚΑΣ και το έκτακτο βοήθημα της κυβέρνησης καταγράφεται από το πρωί της Πέμπτης.
Σημειώνεται πως πολλά άτομα, μη γνωρίζοντας τα κριτήρια, προσέρχονται στις τράπεζες προκειμένου να μάθουν αν δικαιούνται τα παραπάνω βοηθήματα.
Το έκτακτο επίδομα αφορά συνταξιούχους με σύνταξη κάτω των 850 ευρώ.
Οι δικαιούχοι με τις μικρότερες συντάξεις θα λάβουν μεγαλύτερη ενίσχυση και εκείνοι που έχουν υψηλότερες συντάξεις θα λάβουν μικρότερη. Σε κάθε περίπτωση, το ποσό δεν είναι μικρότερο των 300 ευρώ.
Aπίστευτες εικόνες με τις ουρές έξω από τα ΑΤΜ των τραπεζών έρχονται από τα Τρίκαλα, όπου ηλικιωμένοι άνθρωποι στάθηκαν από το βράδυ στην ουρά να περιμένουν πότε θα μπει το επίδομα! Και έμειναν στην ουρά όλο το βράδυ. Να περιμένουν το επίδομα και τη σύνταξη!
Μεγάλες ουρές στις τράπεζες για ΕΚΑΣ και έκτακτο βοήθημα
Στην Αθήνα ουρές συνταξιούχων στα ΑΤΜ που περίμεναν να λάβουν το έκτακτο βοήθημα είχαν αρχίσει να δημιουργούνται ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ σήμερα το πρωί οι συνταξιούχοι ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται έξω από τις τράπεζες πριν από τις 6 το πρωί.
Ίδια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη, με τους συνταξιούχους να περιμένουν υπομονετικά το άνοιγμα των τραπεζών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα