26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Μάντσεστερ: Εκκληση για τον εντοπισμό 8χρονης αγνοούμενης, πιθανώς ελληνικής καταγωγής

από fimotro

Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας άγγελος μόλις 8 χρονών με ελληνικό επίθετο, η Saffie Rose Roussos, κάνει τον γύρο του κόσμου μετά την πολύνεκρη επίθεση που σημειώθηκε χθες στο Μάντσεστερ.
Η 8χρονη Σάφι είναι μέχρι στιγμής η μικρότερη σε ηλικία αγνοούμενη και όπως δειχνει το επίθετό της είναι ελληνικής καταγωγής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το παιδί είχε πάει στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε με τη μεγαλύτερη αδερφή της και τη μαμά της.
Μια φίλη της οικογένειας ανάρτησε στο facebook ένα ποστ στο οποίο αναφέρει ότι: «Η φίλη μου Λίζα και οι κόρες της Ασλι και Σάφι ήταν στην συναυλία χθες το βράδυ. Η Σάφι Ρόουζ είναι 8 χρονών και ακόμα αγνοείται. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ασλι είναι στο νοσοκομείο με τραύματα από θραύσματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους αλλά η Σάφι αγνοείται… Αν μπορείτε μοιραστείτε αυτό το ποστ για να τη βρούμε. Η Σάφι Ρόουζ Ρούσος είναι 8 χρονών».
Την ανάρτηση έκανε στο facebook η Hannah Melling.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα