26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Λοβέρδος: Μήνυση κατά των κουκουλοφόρων, θα κάτσουν όλοι στο σκαμνί

από fimotro

Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, των «κουκουλοφόρων», όπως τους αποκάλεσε, για την υπόθεση Νovartis καταθέτει τη Δευτέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, «νέο κύμα μηνύσεων κατά κουκουλοφόρων και ηθικών αυτουργών, κάνοντας λόγο και πάλι για «αρχισυμμορίτες».

Ο βουλευτής ανέφερε επίσης ότι επισκέφθηκε την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, και κατέθεσε αίτηση για να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του, οι δικοί του και συγγενικών προσώπων, και το σχετικό αίτημά της θα κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Όσο για την Προανακριτική, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι πρέπει να προχωρήσει γρήγορα στο έργο της, και όχι να κρατήσει μήνες. «Να τελειώνουμε τη διαδικασία, όχι με το βάδισμα της χελώνας», είπε.

«Επί των ημερών μου δεν αυξήθηκε η συμμετοχή των ασφαλισμένων ούτε κατά 1 λεπτό, ήταν καθαρό το κόψιμο στην φαρμακευτική δαπάνη» δήλωσε.

Τέλος, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε ότι «η κάλπη θα είναι η καταστροφή του Τσίπρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα