26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας και Πρέμιερ Λιγκ

από fimotro

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στοιχηματική εβδομάδα ξεκινάει σήμερα, με ορισμένα πολύ σημαντικά παιχνίδια, κυρίως από το κύπελλο Ελλάδας και την εμβόλιμη αγωνιστικής της Premier League. Οι εταιρίες στοιχήματος έχουν βγάλει τις αποδόσεις τους από νωρίς και σίγουρα υπάρχουν ορισμένες ευκαιρίες. Τα γατόνια του betmasters κάνουν τα κουμάντα τους και θα δώσουν τις προβλέψεις τους έγκαιρα.

Στο κύπελλο Ελλάδας, ολοκληρώνεται η πρώτη φάση για τον πέμπτο όμιλο. Αυτή τη στιγμή, ο Άρης ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Αστέρα Τρίπολης, με τέσσερις βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Αιγινιακός και Βέροια με 3 και 0 πόντους αντίστοιχα. Θυμίζουμε οτι περνάνε οι δύο πρώτοι, οπότε είναι δεδομένο πως η Βέροια έχει αποκλειστεί. Οπότε θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη στον αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τους Θεσσαλονικείς να περνάνε με νίκη. Στο Αιγινιακός – Αστέρας Τρίπολης, οι Μακεδόνες θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν, ενώ ο Αστέρας προκρίνεται και με ισοπαλία. Για τον τέταρτο όμιλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προκριθεί, έχοντας μαζέψει έξι πόντους, ενώ η Καλλονή με μηδέν είναι αποκλεισμένη. Σήμερα διεξάγεται ο “τελικός” πρόκρισης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Αγροτικό Αστέρα που ισοβαθμούν με τρεις πόντους. Όποιος κερδίσει προκρίνεται στην επόμενη φάση, ενώ με ισοπαλία περνάει η ομάδα του Λουτσέσκου. Για τον 8ο όμιλο, ο Κισσαμικός υποδέχεται το Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι έχουν έξι πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι 4. Ο Πανιώνιος είναι στον έναν και ο Πανσερραϊκός δεν έχει βαθμό. Αυτό σημαίνει, πως με Χ στην Κρήτη σήμερα, προκρίνονται ο Κισσαμικός και ο Λεβαδειακός. Για να περάσει ο Πανιώνιος, θα πρέπει να κερδίσει ο Κισσαμικός σήμερα και παράλληλα ο Πανιώνιος να κερδίσει με πολλά γκολ διαφορά τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (15/12).

Στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι ματσάρα το Έβερτον – Άρσεναλ. Μετά τις τελευταίες γκέλες των Λίβερπουλ, Σίτι και Τότεναμ, έγινε κατανοητό πως η Άρσεναλ είναι η ομάδα που θα κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι τέλους, μαζί με την Τσέλσι. Η ομάδα του Βενγκέρ είναι αήττητη εκτός έδρας, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά αγώνες. Από την άλλη, αήττητη είναι και στην έδρα της η Έβερτον, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε επτά ματς. Σπουδαίο ματς θα είναι και το Μπόρνμουθ – Λέστερ, καθώς από τη μία έχουμε την περσινή πρωταθλήτρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας ύστερα από το 4-1 επί της Σίτι και από την άλλη, μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα, έχουμε φουλ αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, το δεύτερο γύρο του FA Cup Αγγλίας και δύο ματς για τη φάση των 16 του Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα