5 Μαΐου 2024
5 Μαΐου 2024

Κριτική στον Τσίπρα από την αντιπολίτευση για τις εξαγγελίες

από fimotro

Πολιτική θύελλα έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρωθυπουργού με αφορμή το αποψινό διάγγελμα στο οποίο ανακοινώθηκαν μέτρα ενίσχυσης των χαμηλοσυνταξιούχων, καθώς και η αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου που πλήττονται από το προσφυγικό.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν το δικό τους απολογισμό, εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του διαγγέλματος.

ΝΔ: “Απερχόμενος και πανικόβλητος πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας”

Απερχόμενο και πανικόβλητο χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό η ΝΔ, σχολιάζοντας ότι προσπαθεί να κοροϊδέψει τους συνταξιούχους.

«Εν μέσω της συζήτησης του Προϋπολογισμού, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται πλέον ως απερχόμενος και πανικόβλητος πρωθυπουργός. Φοβισμένος από την κοινωνική κατακραυγή προσπαθεί να κοροϊδέψει πάλι, αυτήν τη φορά τους συνταξιούχους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς και προσθέτει:

“Μόνο που τώρα πια δεν τον πιστεύει κανείς. Αφού έκοψε το ΕΚΑΣ και επέβαλλε μεγαλύτερους φόρους, τώρα υπόσχεται ένα μικρό βοήθημα. Θα τους τα πάρει πίσω στο πολλαπλάσιο από τους νέους φόρους και τη νέα μείωση των συντάξεων που συμφώνησε ήδη με τους πιστωτές».

ΠΑΣΟΚ: Oι ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ εφαρμόζουν απόλυτα την λαϊκή ρήση «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι.»

To σχόλιο του για τον αποψινό λόγο του Αλέξη Τσίπρα έκανε και το ΠΑΣΟΚ, προχωρώντας στο σχόλιο « οι ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ εφαρμόζουν απόλυτα την λαϊκή ρήση: Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα