26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Κλείδωναν χωρίς τροφή και νερό τα τέσσερα παιδιά τους στην Αριζόνα!

από fimotro

Μόνο αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις για δύο γονείς-τέρατα στην Αριζόνα των ΗΠΑ οι οποίοι κλείδωναν χωρίς τροφή και νερό τα τέσσερα παιδιά τους σε σκοτεινά δωμάτια!

Η σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν το περασμένο Σάββατο ένα από τα παιδιά, κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι-φυλακή, βρέθηκε σε ένα κατάστημα και ζήτησε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο. Η εμφάνιση του παιδιού προβλημάτισε τον υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος αποφάσισε να ενημερώσει τον σερίφη της περιοχής.

Όταν οι Αρχές έφθασαν στο σπίτι-κολαστήριο, διαπίστωσαν ότι εκεί ζούσαν τέσσερα παιδιά με τους θετούς γονείς τους, οι οποίοι συχνά τα κλείδωναν ακόμη και για 12 ώρες σε χωριστά σκοτεινά δωμάτια, χωρίς να τους παρέχουν φαγητό και νερό, ενώ δεν τους επιτρεπόταν και η πρόσβαση στην τουαλέτα.

Οι γονείς, Μπενίτο και Κάρολ Γκουτιέρεζ, 69 και 64 ετών αντίστοιχα, βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών και βρίσκονται στο κέντρο κράτησης της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα