30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Κατασχέθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς το εργοστάσιο της AΛΚΟ στον Ασπρόπυργο

από fimotro
Σε κατάσχεση του εργοστασίου της εισηγμένης βιομηχανίας ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς. Όπως ενημέρωσε η ΑΛΚΟ, την 2/4 /2018 κοινοποιήθηκε στην εταιρεία έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας δυνάμει της οποίας επεβλήθη κατάσχεση της Τραπέζης Πειραιώς επί του εργοστασιακού ακινήτου της εταιρείας ευρισκομένου εις την θέση Κύριλλο Ασπροπύργου δια επιτασσόμενο ποσό 3.000.000 ευρώ  έναντι οφειλής ύψους 13.518.071,90 ευρώ. Όπως επισημαίνει, κατά της ενέργειας αυτής εξουσιοδοτήθηκαν οι νομικοί συνεργάτες της εταιρείας δια την άσκηση όλων των ένδικων βοηθημάτων κατά τα προβλεπόμενα από τον νόμο και ήδη έχει ασκηθεί ανακοπή.
Επίσης, σε ανάλογη κίνηση κατάσχεσης άλλου ακινήτου της ΑΛΚΟ προχώρησε και η Alpha Bank. Ειδικότερα, την 1/3/2018 κοινοποιήθηκε στην εταιρεία έκθεση αναγκαστικής
κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας δυνάμει της οποίας επεβλήθη κατάσχεση της Τραπέζης ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ επί του επενδυτικού ακινήτου της εταιρείας ευρισκομένου επί της οδού Πλατάνων δια επιτασσόμενο ποσό 300.000 ευρώ  έναντι απαιτήσεως 712.019,12 ευρώ.
Και σε αυτή την περίπτωση έχει ασκηθεί ανακοπή.
Στην ενημέρωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές, η ΑΛΚΟ αναφέρει πως το διοικητικό συμβούλιο αφού ήρθε σε επαφή με την πλειοψηφία των μετόχων της εταιρείας έλαβε την διαβεβαίωση ότι «πέραν των νομικών ενεργειών υποστήριξης της εταιρείας θα μετέλθουν όλων των δυνατών ενεργειών πέραν των δικαστικών δια την επίλυση των προβλημάτων και την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα