26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Κάλυμνος: Επανέρχεται το θέμα της δολοφονίας του φοιτητή

από fimotro

Μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία κατέθεσαν σήμερα Δευτέρα στη ΓΑΔΑ οι γονείς του άτυχου φοιτητή που έχασε την ζωή του στην Κάλυμνο.

Οι γονείς επαναφέρουν το θέμα της δολοφονίας αμφισβητώντας το πόρισμα του ιατροδικαστή, στο οποίο αναφερόταν πως ο γιος τους έχασε τη ζωή του από πτώση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι κακώσεις στο σώμα του 21χρονου φέρεται πως οφείλονται σε σοβαρό ατύχημα που προήλθε από πτώση. Τα χτυπήματα αλλά και η σωματική εξάντληση ήταν οι δυο σημαντικοί παράγοντες που όπως φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση οδήγησαν τον Νίκο Χατζηπαύλου στον θάνατο.

Ένα από τα ερωτήματα των αστυνομικών αρχών είναι πως βρέθηκε η σορός του φοιτητή στο σημείο που εντοπίστηκε από τους κατοίκους, όταν αστυνομικοί αλλά και άντρες της πυροσβεστικής είχαν ερευνήσει το συγκεκριμένο σημείο αρκετές φορές.

Οι αρχές προσπαθώντας να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου, εκτιμούν ότι ο 21χρονος πιθανότατα να άφησε το ποδήλατό του και να προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε κάποιο βράχο. Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, ο φοιτητής πιθανότατα έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος, γεγονός που τον οδήγησε να χάσει τις αισθήσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος φοιτητής, ζούσε στην Αθήνα και είχε πάει το προηγούμενο σαββατοκύριακο να επισκεφθεί τη μητέρα του που είναι διορισμένη ως καθηγήτρια στο νησί της Καλύμνου.

Η μητέρα του από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει την εξαφάνισή του. «Μαμά πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω» ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα