26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Η σύμβουλος του Τραμπ απαντά γιατί ανέβηκε στον καναπέ του Λευκού Οίκου

από fimotro

Να υποβαθμίσει το γεγονός ότι δεν τήρησε το πρωτόκολλο του Λευκού Οίκου προσπάθησε η σύμβουλος του Αμερικανού Προέδρου, Κελιάν Κόνγουεϊ, και ανέβηκε στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου, προκαλώντας πολλά επικριτικά σχόλια. Η Κόνγουεϊ βρέθηκε στο Οβάλ Γραφείο κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με καθηγητές πανεπιστημίων με μεγάλο αριθμό αφροαμερικανών φοιτητών. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να είναι ανεβασμένη με τα πόδια πάνω σε καναπέ και βρέθηκε στο στόχαστρο με το πόσο άνετα νιώθει στον Λευκό Οίκο.

Η Κόνγουϊ απάντησε λοιπόν, πως ανέβηκε στον καναπέ προκειμένου να φωτογραφήσει τη συνάντηση, από συγκεκριμένη γωνία, όπως της είχε ζητηθεί! «Μου ζήτησαν να βγάλω φωτογραφίες. Ο χώρος ήταν γεμάτος κόσμο. Κυριολεκτικά δεν υπήρχε μέρος να σταθώ. Μερικοί από τους καλεσμένους μου ζήτησαν να βγάλω φωτογραφίες και να τους τις στείλω εκείνη την ώρα και αυτό έκανα. Έβγαλα φωτογραφίες, στεκόμενη έτσι και έπρεπε να βρω την καλύτερη γωνία. Φυσικά και σέβομαι το γραφείο του προέδρου και τον τον τωρινό πρόεδρο», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα