Η Λαγκάρντ ρώτησε τον Κλούνεϊ αν η Αλαμουντίν περιμένει παιδί!

από fimotro

0Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συγκεντρώνει όπως κάθε χρόνο τη διεθνή οικονομική ελίτ, αλλά και πολλούς διάσημους από κάθε χώρο που επιχειρούν να στρέψουν λίγο το παγκόσμιο ενδιαφέρον πάνω σε «καυτά» ζητήματα και προβλήματα.

Φέτος, μετά την Σακίρ και τον Ματ Ντέιμον, ήρθε και η σειρά του Τζορτζ Κλούνεϊ να επισκεφθεί το διαβόητο ελβετικό θέρετρο μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν.

Στο πλαίσιο των δημόσιων εμφανίσεών τους δεν θα μπορούσαν να μη συναντηθούν με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η οποία φαίνεται πως δεν παρακολουθεί μόνο την οικονομική και πολιτική εισησεογραφία, αλλά βρίσκει χρόνο να ασχοληθεί και με θέματα του λεγόμενου lifestyle και της σόοου μπίζνες.

Γιατί όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, αυτό που την ενδιέφερε περισσότερο να μάθει κατά τη συνομιλία της με το λαμπερό ζεύγος, ήταν αν όντως η Αμάλ Αλαμουντίν είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Αυτό που δεν μάθαμε είναι αν έλαβε απάντηση και ποια ήταν αυτή. Γιατί σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πηγές, η εμφάνιση της συζύγου του χολιγουντιανού γόη δεν θύμιζε σε τίποτα… εγκυμονούσα, σε αντίθεση με δημόσια εμφάνισή της στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα που είχε κάνει τις φήμες να οργιάσουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα