26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Η κατάθεση του πατέρα για την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο

από fimotro

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του τραγικού πατέρα που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε τη γυναίκα του και την 17χρονη κόρη του, στο Μαρκόπουλο, όταν η ίδια η μάνα σκότωσε το παιδί της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το cnn.gr, ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του από το πρωί μονολογούσε και έλεγε: «… όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε…»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ψυχικά ασταθής μητέρα είχε εκδηλώσει από νωρίς το πρωί έντονη μονομανία για το ότι θα πεθάνει γρήγορα λόγω βαριάς ασθένειας και ότι η κόρη της θα μείνει μόνη της.

Ο γιατρός είχε διαπιστώσει έντονα ψυχωσικά σύνδρομα και είχε δώσει βαριά ψυχιατρική αγωγή, την οποία η μητέρα έπρεπε να παίρνει καθημερινά.

Μάλιστα ο γιατρός είχε τονίσει στην οικογένεια ότι αν παραλείψουν έστω και μία ημέρα την αγωγή, τότε θα έπρεπε αναγκαστικά να προχωρήσουν σε εγκλεισμό.

Από το πρωί, η μητέρα ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη και μονολογούσε συνεχώς ότι έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να μην μείνει μόνη στη ζωή η 17χρονη κόρη της, όταν θα πεθάνει η ίδια, καθώς πίστευε, στο αρρωστημένο μυαλό της, ότι έπασχε από ανίατη ασθένεια.

Όλα δείχνουν ότι το πρωί βρέθηκε σε κάποια κρίση, με αποτέλεσμα να μαχαιρώσει την κόρη της και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 17χρονη προσπαθούσε να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία

Στο μεταξύ νέα εκδοχή για το πώς εξελίχθησαν τα γεγονότα προκύπτει από την πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή στα τραύματα της 17χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 51χρονη να μην ήθελε να σκοτώσει την κόρη της, αλλά η μαθήτρια να βρήκε τον θάνατο όταν προσπάθησε να την αποτρέψει από την αυτοκτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα