26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

ΗΠΑ: Αθώοι δηλώνουν οι Μάναφορτ και Γκέιτς

από fimotro

Αθώοι δήλωσαν ενώπιον ομοσπονδικού δικαστηρίου στην Ουάσιγκτον ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής του εκστρατείας Πολ Μάναφορτ και ο συνεργάτης του Ρικ Γκέιτς στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν σήμερα στο πλαίσιο της έρευνας για τη φερόμενη ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016, την οποία διεξάγει ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Οι 12 κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι: συνωμοσία εναντίον των ΗΠΑ,συνωμοσία για ξέπλυμα χρημάτων, μη δήλωση στις αρμόδιες αρχές πράκτορα ξένου εντολέα, ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις FARA (Foreign Agents Registration Act), ψευδείς δηλώσεις και επτά κατηγορίες για μη δήλωση τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το CNN, η κυβέρνηση ζήτησε η εγγύηση για τον Μάναφορτ να οριστεί στα 10 εκατομμύρια δολάρια και για τον Γκέιτς στα 5 εκατομμύρια δολάρια. Και οι δύο τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα