26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Εκτρέφονται… ζώα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ;

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αγαπητό Fimotro,

Ίσως ακούγεται λίγο περίεργο ότι η ΕΡΤ αγοράζει ζωοτροφές, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω ποια ζώα απόλαυσαν τις λιχουδιές αλλά για να τις αγοράσει η διοίκηση κάτι θα ξέρει.

Την απόφαση της αγοράς και πληρωμής υπογράφει ο γενικός διευθυντής διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, Ευάγγελος Κ. Λουριδάς με αριθ. Πρωτ. 3860/15-3-2017. Το ποσό βέβαια είναι μικρό(99,99 ευρώ) αλλά το ερώτημα υπάρχει:

Εκτρέφονται ζώα στο ραδιομέγαρο; Συγκεκριμένα στην απόφαση υπάρχει ένας κατάλογος μικροπληρωμών σε δικαιούχους. Μεταξύ αυτών αναφέρει:

Πλαίσιο Computers 159,90 ευρώ αριμ. Τιμ. 789649/6-3-17
Dalcochem 104,16 ευρώ αριθ. Τιμ. 42651/7-2-17
Ζωοτροφές Σταύρου ΕΠΕ(ζωοτροφές, πτηνοτροφές, ιχυοτροφές, -Αγία Παρασκευή-Σταυρός Αττικής) 99, 99 ευρώ αριθ. Τιμ. 5216/8-2-17.
Η απόφαση συνεχίζει με πληρωμές άλλων μικροποσών σε οφειλέτες.

Στην απόφαση δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο, αλλά βρε αδερφέ που υπάρχουν αυτά τα ζώα. Εκτός εάν η διοίκηση έχει υιοθετήσει τα αδέσποτα σκυλιά(δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα)που υπήρχαν κάποτε μαντρωμένα στην Κατεχάκη και αργότερα στο ραδιομέγαρο που φρόντιζαν οι εργαζόμενοι στις ειδήσεις.

Η διοίκηση όμως πήρε και μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα απόφαση που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Αυτή τη βρίσκω πολύ λογική με τα σεμινάρια εκπαίδευσης! Θα προτιμούσα όμως να εκπαιδευτούν πρώτα τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη της ΕΡΤ. Να μάθουν δηλαδή τρόπους συμπεριφοράς και διοίκησης και μετά να εκπαιδεύσουν το προσωπικό.

Με την με αριθ. Πρωτ. 3919/15-3-2017 απόφαση της γενικής διεύθυνσης διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών και εισήγηση της «Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας» θα: σιτίσει η ΕΡΤ 50 εργαζόμενους στο εστιατόριο του συνεταιρισμού, που θα παρακολουθήσουν σεμινάρια «ελληνικής γλώσσας και επικοινωνίας» με το ποσό των 669,28 ευρώ.

Τα σεμινάρια στα οποία όπως λέει η απόφαση θα διδάξουν καθηγητές πανεπιστημίου, θα λάβουν χώρα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ σε 8 συγκεκριμένες ημερομηνίες με τελευταία την 25η Μαΐου 2017.

Καλή αυτή η πρωτοβουλία. Αλλά θα ήταν ακόμη καλύτερη, αν αφορούσε τη διοίκηση να ανοίξει τα» στραβά» της και να βγάλει την ΕΡΤ από την κατάψυξη. Ακόμη να στείλει πρόσωπα στο εξωτερικό για περισσότερη ενημέρωση και εκπαίδευση στελεχών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα