Διόνυσος: Κινέζες έφτιαχναν εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης

από fimotro

Τουλάχιστον 1,8 εκατομμύρια ευρώ ήταν τα έσοδα κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν δύο Κινέζες, οι οποίες εγκαθιστούσαν ολόκληρα εργαστήρια καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης υδροπονικής μορφής.

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε στο Διόνυσο, το απόγευμα της Δευτέρας, τις δύο γυναίκες, ενώ τουλάχιστον ένας συνεργός τους, παραμένει ασύλληπτος. Οι αρχές δέσμευσαν 780 δενδρύλλια κάνναβης και 63 κιλά και 640 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με κατάλληλη αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων, καθώς και με τη δημιουργία «προφίλ» των εμπλεκομένων, κατάφεραν να εξακριβώσουν την παράνομη δραστηριότητα των μελών του κυκλώματος, ενώ παράλληλα εντόπισαν το παράνομο «εργαστήριο» που λειτουργούσε εντός πολυτελούς κατοικίας στο Διόνυσο.

Από την έρευνα στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 780 δενδρύλλια κάνναβης και 63 κιλά και 640 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Το προσδοκώμενο κέρδος από την παράνομη αυτή δραστηριότητα εκτιμάται στο ποσό του 1.800.000 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν:

Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές
Το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ
Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα
Πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα