26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Δεν θα μειωθούν ούτε… σεντ οι μισθοί των αξιωματικών υποστηρίζει ο Βίτσας:

από fimotro

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με το νέο καθεστώς στα Ειδικά Μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων και τις αλλαγές που αναμένεται να προκύψουν από τη ψήφιση των νέων μέτρων, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Βίτσας. Μιλώντας μάλιστα και σε δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε πως οι μισθοί των αξιωματικών δεν θα μειωθούν «ούτε ένα σεντ», σημειώνοντας ότι σε κάποιες περιπτώσεις ενδέχεται να υπάρξουν και αυξήσεις. Ωστόσο αναγνώρισε ότι θα υπάρξουν μειώσεις τα επόμενα χρόνια σε αυτούς που θα μπουν στο μέλλον στις στρατιωτικές και άλλες σχολές, δείχνοντας έτσι επί της ουσίας ότι οι «νέοι» θα είναι αυτοί που θα πληρώσουν το τίμημα της νέας συμφωνίας.

Αφορμή πάντως για τις αναφορές του υπουργού ήταν τα όσα είπε από το βήμα ο Ανδ. Λοβέρδος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο οποίος σημείωσε πως για «πρώτη φορά θεωρούνται εισόδημα οι δαπάνες για τις εισφορές». Από τη πλευρά του ο Θ. Θεοχαρόπουλος, χαρακτήρισε «κοροϊδία» τα μέτρα, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση δεν θα βρει «συμμάχους» στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα