Δελτίο στιλ BBC για να φέρει τον ΑΝΤ1 στη θέση του πρωταθλητή!

από fimotro

BANNER_300x250_premiereΤη Δευτέρα ξεκινάει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν αναλαμβάνει το δελτίο απλά για να κάνει καλά νούμερα τηλεθέασης αλλά για να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα. Πρωταγωνιστής στην τηλεθέαση, πρωταγωνιστής στην δημοσιογραφική παρέμβαση, πρωταγωνιστής στις αποκαλύψεις, τα ρεπορτάζ και τους καλεσμένους. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι το νέο δελτίο του καναλιού θα είναι γρήγορο με σύντομα και παρεμβατικά σχόλια ώστε να αξιοποιηθεί η τηλεοπτική υπεροχή και αναγνωρισμότητα του νέου παρουσιαστή. Το δελτίο θα είναι πολιτικό και οικονομικό. Ο σχολιασμός θα γίνεται μόνο από επαίοντες και όχι από… παντογνώστες δημοσιογράφους που όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν! Το δελτίο θα έχει σφιχτές και γρήγορες συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων. Στην πραγματικότητα θα πρόκειται για επιστρφή στην ουσία των ειδήσεων με ένα δελτίο α λα BBC.

Το κλίμα, όπως μαθαίνουμε, είναι πολύ καλό για το Ν. Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Το κανάλι, η ιδιοκτησία και όλοι οι εργαζόμενοι έχουν επενδύσει πολλά πάνω στο νέο παρουσιαστή γιατί αναγνωρίζουν ότι μπορεί να εκτινάξει το κανάλι σε έσοδα και παρέμβαση σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την τηλεόραση. Όλοι οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες του ΑΝΤ1 έχουν επενδύσει στην ισχυρή προσωπικότητα και την ακόμα πιο δυνατή αναγνωρισιμότητα του Ν. Χατζηνικολάου γνωρίζοντας ότι είναι ο μόνος δημοσιογράφος-άνκορμαν ο οποίος μπορεί να φέρει το κανάλι στην πρώτη θέση με ότι και αν σημαίνει αυτό τόσο εμπορικά όσο και δημοσιογραφικά.

Πριν από λίγες ημέρες, την πρώτη του επίσκεψη στα Σπάτα που φιλοξενούνται οι εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Νίκος Χατζηνικολάου συνοδευόμενος από τον Στρατή Λιαρέλλη και τον Γιάννη Μιχελάκη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεναγήθηκε στους χώρους του καναλιού, στο πλατό, γνωρίστηκε με τους εργαζόμενους και βρέθηκε στην αίθουσα σύνταξης των δημοσιογράφων… με τους οποίους συζήτησε και αντάλλαξαν απόψεις για το νέο δελτίο ειδήσεων που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία της συνάντησής τους ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι στόχος του είναι να αναδείξει τη δουλειά τους, επανέλαβε την προσήλωση του στην ενημέρωση και δήλωσε την πρόθεσή του να κάνουν πρωταθλητισμό!

Ωστόσο, πριν τους αποχαιρετήσει ο εκδότης και νέος παρουσιαστής του καναλιού, αναφέρθηκε στη Μαρία Χούκλη με τα καλύτερα λόγια για τη συμβολή της στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 και συμπλήρωσε ότι επιθυμία του ήταν να συνεχίσουν μαζί, αλλά η ίδια είχε διαφορετική γνώμη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου γνωρίστηκε με τους αρχισυντάκτες και τα υπόλοιπα στελέχη του καναλιού… συζήτησαν τις λεπτομέρειες για το νέο τρέιλερ των ειδήσεων που εκτός απροόπτου θα είναι στον αέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο… ενώ σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο δημοσιογράφος ήταν ενθουσιασμένος και αισιόδοξος για την επιτυχία του νέου δελτίου.

Πράγματι όμως στο κανάλι δουλεύουν πυρετωδώς για την προετοιμασία του νέου δελτίου ειδήσεων και ποντάρουν στο δυναμικό συνδυασμό που προκύπτει από το «πάντρεμα» του παρουσιαστή που θεωρείται το πρώτο όνομα στην ενημέρωση, με το ισχυρό brand name του ΑΝΤ1. Όπως έχει γραφτεί, ο Νίκος Χατζηνικολάου όμως που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και εργάζεται μεθοδικά, λέγεται ότι έχει πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα, αφού όχι μόνο παρακολουθεί λεπτομερώς όλα τα δελτία, αλλά κρατά και σημειώσεις με παρατηρήσεις!

Το νέο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ξεκινά τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα. Τα υπόλοιπα τα ξέρει καλύτερα από οποιονδήπτοε άλλο στην Ελληνική τηλεόραση ο Ν. Χατζηνικολάου. Καλή αρχή με καλές ειδήσεις!

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα