26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Δήμος Βύρωνα: 4.000 κατασχετήρια σε Δημότες Χριστουγεννιάτικα!!!

από fimotro

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Παναγιώτης Κόνσουλας, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα, δήλωσε την ξεκάθαρη αντίθεση του με την απόφαση του ΔΗΜΑΡΧΟΥ Άκη Κατωπόδη αλλά και συνολικά της Δημοτικής Αρχής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα, να αποστείλει μέσω των τραπεζών ηλεκτρονικά κατασχετήρια σε 4.000 περίπου δημότες για οφειλές προς τον Δήμο χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση, λίγες μόλις μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφήνοντας σε πολλές περιπτώσεις χωρίς χρήματα τους λογαριασμούς τους και το σημαντικότερο χωρίς κανένα κριτήριο, ακόμη και για άπορους, άνεργους αλλά και χαμηλοσυνταξιούχους συνδημότες που έμειναν στην τύχη τους αιφνιδιαστικά!
Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους δημότες του Βύρωνα που κατά εκατοντάδες απευθύνονται τις τελευταίες μέρες στον Δήμο Βύρωνα εκφράζοντας την δυσαρέσκεια τους και τα έντονα παράπονα για αυτή την απρόσμενη και άδικη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής εν όψει μάλιστα των εορτών, έθεσε την παραίτηση του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βύρωνα, αναφέροντας ότι:
“Ποιότητα Ζωής με 4.000 κατασχετήρια στον Δήμο Βύρωνα εν όψει Χριστουγέννων, σε σπίτια και σε λογαριασμούς ακόμη και άπορων συνδημοτών, δεν “παίζει”…Γεια σας!!!

Σ.Σ.: Στη φωτό ο Π. Κόνσουλας σε παλιότερη φωτογραφία με τον Δήμαρχο Βύρωνα Α. Κατωπόδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα