26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Δέντρο καταπλάκωσε καλεσμένους σε γάμο!

από fimotro

cz65tyqviaa_vg9Τραγική κατάληξη είχε η γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού, όταν δένδρο έπεσε και καταπλάκωσε τους καλεσμένους το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το δένδρο έπεσε και καταπλάκωσε τους καλεσμένους, την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες στο Penn Park. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, με μια γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυστυχώς ένας από τους 6 τραυματίες και, μάλιστα, μια ηλικιωμένη γυναίκα, σύμφωνα με τις αρχές, υπέκυψε τελικά στα τραύματά της, ενώ οι υπόλοιποι φέρουν ελαφρά τραύματα.

«Οι αρχές έκαναν το καλύτερο δυνατό για να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που είχαν καταπλακωθεί από το δέντρο», τονίζεται σε ανακοίνωση του L.A. County Fire.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος για το αιματηρό περιστατικό. «Ήταν εδώ για μια χαρούμενη περίσταση και δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο δέντρο κόπηκε και καταπλάκωσε καλεσμένους. Προσπαθούμε να τους παρέχουμε υποστήριξη. Θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα αν βρίσκονταν και άλλοι άνθρωποι στο σημείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα