26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Γιατί ο συνοδηγός δεν πρέπει να βάζει ποτέ τα πόδια του στο ταμπλό του αυτοκινήτου

από fimotro

Όπως λένε είναι βολικό και τους χαλαρώνει. Μία γυναίκα όμως ξεκίνησε εκστρατεία για να ενημερώσει ότι αυτή είναι και η πιο επικίνδυνη στάση για όσους ταξιδεύουν στη θέση του συνεπιβάτη.

Πρόκειται για την Όντρα Τάτουμ, από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, η οποία συνήθιζε να βάζει τα πόδια της πάνω στο ταμπλό παρά τις προειδοποιήσεις του συζύγου της. Πριν δύο χρόνια η Τάτουμ, και ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της πήρε την ίδια στάση. Έβαλε τα πόδια στο ταμπλό, με το ένα πάνω στο άλλο, ενώ δεν φορούσε και ζώνη ασφαλείας. Ξαφνικά, από το πουθενά, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά τους και συγκρούστηκαν. Από τη σύγκρουση, άνοιξε ο αερόσακος και πέταξε το πόδι της Τάτουμ στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα να της σπάσει η μύτη.

«Βασικά ολόκληρη η δεξιά πλευρά μου ήταν σπασμένη, και ήταν απλά λόγω της άγνοιας μου», είπε η ίδια μιλώντας στο CBS News.

Φωτογραφία: Audra Tatum

Μετά την σύγκρουση αναγκάστηκε να υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και να κάνει φυσιοθεραπείες, ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο βάδισμα καθώς κουτσαίνει.

Όπως της είπαν οι γιατροί, αν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης είχε τα πόδια της σε κανονική θέση, δεν θα χρειαζόταν να μεταφερθεί καν στο νοσοκομείο.

Σήμερα, η Τάτουμ έχει μάθει από το πάθημά της και προσπαθεί να ενημερώσει τον κόσμο για τους κινδύνους που ελλοχεύουν αν κάθονται στο αυτοκίνητό με τα πόδια πάνω στο ταμπλό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα