Γιατί έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Βελόπουλο ο Καραμανλής…

από fimotro

4R6uFPrFΣήμερα Σάββατο το πρωί συνταξίδευαν με το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα τρία πολιτικά πρόσωπα: Ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ Νότης Μηταράκης, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής (ο νεότερος) και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Κάποια στιγμή η συζήτηση μεταξύ των τριών ήρθε στις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς, τα σχήματα που την απαρτίζουν και τις εκλογικές προοπτικές.
Και καθώς ο Ν. Μηταράκης έλεγε τη γνώμη του και ρώτησε τον Κ. Βελόπουλο πώς εξελίσσεται το πολιτικό εγχείρημα του, παρενέβη ο Κ. Καραμανλής ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την Ελληνική Λύση και τον πρόεδρό της και εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για την επιτυχία που θα έχει στις κάλπες φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόσφατη συγκέντρωση του Κ. Βελόπουλου στις Σέρρες που όπως είπε ήταν εντυπωσιακή και μάλιστα “είχε σοβαρό κόσμο!”.

Πηγή: εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα