26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Γιάννης Τσιρώνης  : Άλλο πράγμα η σημαία που ειναι στο ιστό δημόσια και άλλο η σημαία που αγοράζουμε ιδιωτικά!

από fimotro

northΟ αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης μιλώντας στο ραδιόφωνο της θεσσαλονίκης NORTH 98 , ανέφερε για τις δηλωσεις του πρωην υπουργού δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλου για τη σημαία : Ο κ. Παρασκευόπουλος ως βουλευτής πλέον και ως άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης εχει δίκιο θεωρητικά οτι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά και μην λαϊκίζουμε ανάμεσα στη σημαία που ειναι το σύμβολο που ειναι οι σημαίες των δημοσίων κτιρίων , στις σημαίες που ολοι μας οσοι υπηρετήσαμε σε μάχιμες μονάδες και υπερασπιστείκαμε την πατρίδα μας οταν σηκώκαμε αυτη τη σημαία ως σύμβολο.
Συνεχίζοντας τόνισε πως η σημαία που αγοράζουμε ενας ιδιώτης απο τον Κοκκώνη, και την εχει ο ίδιος , αυτη η σημαία που δεν ειναι δημόσια σημαία , δεν μπορούμε να λέμε οτι καθε σημαία ειναι σύμβολο γιατί εκθέτουμε το σύμβολο με αυτόν τον τρόπο, ειναι μια νομική διαφορά. Και κατέληξε: Άλλο πράγμα η σημαία που ειναι αναρτημένη σε εναν ιστό δημόσιο και άλλο πράγμα η σημαία που αγοράζω απο τον Κοκκώνη. Εγώ προσωπικά ως Γιάννης Τσιρώνης θα υπερασπιζόμουν ακόμη και αυτη τη σημαία, αλλά δυστυχώς ζούμε σε δημοκρατία , κάποιοι ανθρωποι αντιλαμβάνονται διαφορετικά και με πρωτη ευκαιρία προβαίνουν σε αυτές τις ασχημονίες , αλλά άλλο πράγμα να καταδικάσουμε πολιτικά τις ασχημονίες και αλλο να ποινικοποιήσουμε διαρκώς και με νόμους να προσπαθούμε να προστατέψουμε με την αξία μας, οι πατριωτισμός μας φαινεται απο τις πράξεις. Εγώ ποτε δεν θα ηθελα αυτο το πράγμα για το οποίο μάτωσαν οι πρόγονοι μου να πατιέται , να λερώνεται να πηγαίνει οπου ναναι , αλλά άλλοι ανθρωποι δυστυχώς διαφωνώ μαζι τους εχουν αλλη αντιληψη και κάνουν αυτες τις ασχημονίες.

Για τη χρυσή αυγή :

Ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης ανέφερε μεταξυ αλλων: η χρυσή αυγη ειναι υπο δικη οργάνωση . Αν θελουμε να σεβόμαστε το κοινοβούλιο, καλώς ή κακώς αυτή ειναι η δημοκρατία μας κάποιοι άνθρωποι τους ψήφισαν, καλώς ή κακώς , εγώ προσωπικά στη βουλή ακούω με μεγάλη προσοχή πάντα τον κσθε βουλευτή είτε ανήκει στη χρυσή αυγή είτε ανήκει οπουδήποτε αλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα